FIN
30
vuotta laatuA
30 vuoden kokemus tuotannosta ja tuotekehityksestä.

Vuonna 1990 perustettu Balteco on noussut vuosien mittaan Pohjois-Euroopan johtavaksi vesihierontatuotteiden valmistajaksi ja kehittäjäksi. Ammeemme valmistetaan valetusta saniteettiakryylistä ja kestävästä Xonyx™-kivimateriaalista.

Yli 150 000 tyytyväistä asiakasta ympäri Eurooppaa ovat osoitus kestävästä, innovatiivisesta tuotekehityksestä sekä palkitusta suunnittelusta.

Onnistuneiden innovaatioidemme ja teknisten ratkaisujemme ansiosta olemme poreammeiden tuotekehityksen uranuurtaja. Sitä kautta olemme myös määritelleet alalle standardit, joita muut valmistajat nyt noudattavat. Suunnitteluun liittyvän osaamisen ja tuotekehityksen lisäksi meillä on käytössämme nykyaikaiset tuotantotilat sekä pätevä, koulutettu henkilöstö, mikä takaa tuotteiden tinkimättömän laadun.


146

       työntekijää      

95%
 Vienti
30
 Maata
150,000+
 asiakasta

Pilkun tilalle välilyönti: 100 000+

Tärkein tavoitteemme on tarjota parhaita, laadukkaita ja teknisiltä ominaisuuksiltaan innovatiivisia ammeita. Olemme noudattaneet ISO9001-laadunvarmistusjärjestelmää vuodesta 1999 lähtien ja tuotteiden turvallisuuden testaamisesta vastaa ruotsalainen Semko. Koska laatu ja toimivuus ovat meille ehdottoman tärkeitä asioita, kaikki materiaalit ja osat valitaan erittäin huolellisesti.