FIN

Johtava poreammeiden valmistaja Pohjois-Euroopassa!

ADJUSTABLE BACKMASSAGE™

Säädettävä selkähieronta.
Balteco oli yksi niistä poreammevalmistajista Euroopassa, jotka alkoivat tarjota selkähierontajärjestelmää poreammeisiinsa. Nykyään selkähieronta kuuluu jo poreammeen vakiovarusteisiin. Asiakkaiden palautteiden sekä useiden tutkimusten mukaan vesihieronnan voimakkuuden säätömahdollisuus lisää asiakkaan hyvinvointia ja mukavuutta. Jokaisen Baltecon poreammemallin selkähieronnan teho on aina säädettävissä. Selkähieronnan voimakkuus on säädettävissä divertterin eli jakajan sekä ammeen reunassa olevan ilmaventtiilin avulla. Divertteri mahdollistaa veden virtauksen voimakkuuden säädön portaattomasti. Selkähieronnan voimakkuutta voidaan säätää divertterin lisäksi erillisen ilmaventtiilin avulla.

EXTRA SAFETY ASSURANCE™
Maksimaalinen turvallisuus.

Turvallisuus on tärkein päämäärä Baltecolle laadukkaiden poreammeiden suunnittelijana ja valmistajana. Jotta turvallisuus olisi huipputasolla, kaikkiin Baltecon poreammeisiin kuuluu ainutlaatuinen varustepaketti. Näiden teknisten turvalaitteiden avulla ammeiden turvallisuus voidaan taata. Pakettiin kuuluu vedenpinnan tasoa tarkkaileva anturi, joka estää halogeenivalaisimien ja pumppujen käynnistymisen tyhjässä ammeessa. Lisäksi pumpun imupuolelle on asennettu lisäventtiili ja amme on tuplamaadoitettu.

DUAL HYDROMASSAGE POWER™
Tehokas vesihieronta.
Kahdella tehokkaalla pumpulla toimiva hierontajärjestelmä. Ammeen koon kasvaessa kasvaa myös suuttimien määrä, ja on teknisesti vaikeaa tarjota tehokasta hierontaa yhden vesipumpun avulla. Varmistaakseen tehokkaan hieronnan myös suuremmissa poreammeissa Baltecon tuotekehitysyksikkö on suunnitellut tehokkaat hierontajärjestelmät. DHP™-järjestelmän tehokkuus perustuu kahteen erikseen säädettävään pumppujärjestelmään, joista toinen hoitaa ammeen sivuissa olevat hierontapisteet ja toinen järjestelmä selkähierontapisteet.