FIN

Xonyx materiaali antaa lähes rajattomat mahdollisuudet muotoilulle.

Xonyx kiviammeet tehdään Baltecon, Euroopan johtavan kiviammevalmistan kehittämää teknologiaa noudattaen.
Xonyx on homogeeninen materiaali, joka on mineraalien, polyesterihartsin ja akryylin yhdistelmä.
Xonyx materiaali antaa lähes rajattomat mahdollisuudet muotoilulle. Rakenteellinen lujuus sekä sen kulutuksen kesto ovat huippuluokkaa.

KAKSOISSEINÄRAKENNE – MUKAVUUTTA JA ENERGIAN SÄÄSTÖÄ
Suunnittelijamme ovat kehittäneet ainutlaatuisen kaksoisseinärakenteen, joka tarjoaa useita etuja perinteiseen yksiseinäiseen rakenteeseen nähden. Malli voidaan rakentaa tyylikkään näköiseksi ulkopuolelta, ja samaan aikaan muotoilla sisätiloiltaan parhaan ergonomian tarjoavaksi. Kaksoisseinärakenne on myös parempi eriste, jolloin vesi pysyy kauemmin lämpöisenä. Lämmintä vettä ei tarvitse lisätä kylvyn aikana yhtä paljon, kuin yksiseinärakenteessa, jolloin energiaa säästyy.

LÄMMIN JA SILKIN HIMMEÄ PINTA
Xonyx massiivikiviammeiden puhtaanvalkoinen pinta on kiilloitettu silkinhimmeäksi. Näin pinta on saatu hygieeniseksi ja miellyttävän tuntuiseksi iholle.

HELPPO ASENTAA Rakenteen lujuus ja kaikkiin Xonyx ammeisiin integroitu vahva pohjakehikko säätöjaloin jakavat painon tasaisesti koko lattia-alalle. ammeen ulkokuori peittää koko teknisen alarakenteen. Ammeen alla on tarpeeksi tilaa hajulukolle ja putkille ammeen ja lattian välissä.

SISÄÄNRAKENNETTU YLIVUOTO Xonyx ammeet on varustettu sisäänrakennetulla ylivuodolla. vesi kulkee ylivuotoputkessa, joka on asennettu sisemmän ja ulomman kuoren väliin. Ylivuotoputki, kuten kaikki muutkin rakenteet ovat piilossa.

VALKOINEN XONYX POHJATULPPA Xonyx ammeet on varustettu kauniilla, valkoisella pohjatulpalla, jossa on helppokäyttöinen painomekanismi. Perinteistä metalliroskasihtiä ei ole näkyvillä.